Εντός της εβδομάδας η επαναλειτουργία του PlayStation Store

Εντός της εβδομάδας η επαναλειτουργία του PlayStation Store

 

και PSP, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του «μέχρι τα τέλη της εβδομάδας». Με άλλα λόγια, το PS Store θα επαναλειτουργήσει μέχρι το προσεχές Σάββατο 4 Ιουνίου. 

Η ανακοίνωση αυτή αφορά τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας, όχι όμως χώρες της Άπω Ανατολής (Ιαπωνία, Κορέα, Χονγκ Κονγκ), όπου υπήρξε καθυστέρηση και στην επαναλειτουργία του PlayStation Network.

Έτσι, μέσα στην εβδομάδα οι κάτοχοι PlayStation 3 και PSP θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο αποζημίωσης που έχει εξαγγείλει εδώ και αρκετές ημέρες η Sony.

Η Sony ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα κάνει δοκιμές, ούτως ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται να πέσει και πάλι θύμα επίθεσης από hackers

Η πλήρης ανακοίνωση της εταιρείας

«Η Sony Corporation και η Sony Computer Entertainment (SCE) ανακοίνωσαν ότι η Sony Network Entertainment International (SNEI) θα επαναφέρει το σύνολο των λειτουργιών του PlayStation®Network στην Αμερική, την Ευρώπη και τις PAL περιοχές και την Ασία (εκτός της Ιαπωνίας, του Χονγκ Κονγκ και της Νοτίου Κορέας) έως τα τέλη της εβδομάδας. Η εταιρεία θα επαναφέρει επίσης, την υπηρεσία Music Unlimited του Qriocity™* για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές. Λεπτομέρειες για την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ και τη Νότια Κορέα, αλλά και για τις εναπομείνασες υπηρεσίες του Qriocity θα ανακοινωθούν όταν είναι διαθέσιμες.

Η εταιρεία ενσωμάτωσε μια σειρά βελτιωμένων μέτρων ασφαλείας στην υποδομή του δικτύου, ενώ διεξήγαγε λεπτομερείς ελέγχους στις διαδικασίες πληρωμών και αγορών. Η πρώτη φάση αποκατάστασης του PlayStation Network και του Qriocity ξεκίνησε στις 15 Μαΐου στην Αμερική, την Ευρώπη και τις PAL περιοχές και συνεχίστηκε στις 28 Μαΐου στην Ιαπωνία και την Ασία, μέσω της σταδιακής αποκατάστασης των υπηρεσιών. Χάρη σε αυτή τη μερική αποκατάσταση, οι χρήστες απέκτησαν πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες όπως το διαδικτυακό παιχνίδι, η διαχείριση λογαριασμού, οι λίστες φίλων και το chat. Η πλήρης αποκατάσταση του PlayStation Network, αλλά και των υπηρεσιών του Qriocity θα περιλαμβάνει:

* Πλήρη λειτουργία του PlayStation®Store
* Αγορές μέσω των παιχνιδιών (In-game)
* Δυνατότητα «εξαργύρωσης» κουπονιών και κωδικών
* Πλήρη λειτουργία της υπηρεσίας Music Unlimited του Qriocity για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές
* Πλήρη λειτουργία του Media Go

Οι χρήστες μπορούν πλέον να αγοράσουν και να κατεβάσουν παιχνίδια και περιεχόμενο βίντεο από το PlayStation®Store στο PS3 ή το PSP. Επιπρόσθετα, οι χρήστες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Music Unlimited του Qriocity για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές. Η αποκατάσταση των υπηρεσιών Video on Demand του Qriocity™ και Music Unlimited του Qriocity για μια σειρά συσκευών της Sony με δυνατότητα δικτυακής σύνδεσης θα ανακοινωθεί αργότερα.

«Διεξάγουμε επιπρόσθετους ελέγχους ασφαλείας στις λειτουργίες αγορών, προκειμένου να επαναφέρουμε πλήρως το PlayStation Network, ούτως ώστε οι χρήστες μας να μπορούν να απολαύσουν την ασύγκριτη εμπειρία ψυχαγωγίας που έχουν συνηθίσει», δήλωσε ο Kazuo Hirai, Executive Deputy President της Sony Corporation. «Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υπομονή και την υποστήριξη του κοινού όλο αυτό το διάστημα» κατέληξε.

Η εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της ένα πακέτο υπηρεσιών και περιεχομένου “Welcome Back” για όλους τους καταχωρημένους λογαριασμούς του PlayStation Network** και του Qriocity. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο.

* Μόνο στις χώρες που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία

** Διαθέσιμο μόνο στις χώρες με πρόσβαση στο PlayStation®Store

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC