Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ!

Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ!

Χάκερ επιτέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους υπεύθυνους του site του ΔΝΤ η επίθεση … που δέχθηκε πριν μέρες το site του και εκλάπησαν δεδομένα καθώς και πληροφορίες για λογαριασμούς e-mails των εργαζομένων.

Σύμφωνα με έναν ειδικό ασφαλείας, ο σκοπός της επίθεσης αυτής, ήταν να δώσουν πρόσβαση σε μια κυβέρνηση, στα ενδότερα του δικτύου του ΔΝΤ εγκαθιστώντας ένα ειδικό λογισμικό στο site.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος του ΔΝΤ παραδέχτηκε την επίθεση, τονίζοντας όμως ότι τα πάντα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά και οτι γίνονται έρευνες.

Οι πληροφορίες θέλουν την επίθεση να έγινε πριν από τη σύλληψη και την παραίτηση του γενικού του διευθυντή Ντομινίκ Στρος Καν παρόλ’ αυτά το προσωπικό καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενημερώθηκαν πριν λίγες μέρες για το συμβάν

Τέλος η Παγκόσμια Τράπεζα για προληπτικούς λόγους, διέκοψε όλες τις συνδέσεις των συστημάτων της με το ΔΝΤ λόγω της επίθεσης αυτής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC