Επίσημο ντεμπούτο για τον Firefox 5

Επίσημο ντεμπούτο για τον Firefox 5

Ελάχιστες ημέρες μετά τη διάθεση του Firefox 5 μέσω του καναλιού FTP, η Mozilla ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της τη νέα έκδοση του δημοφιλούς browser.

Η 5η version του Firefox είναι διαθέσιμη για download μέσα από αυτή τη διεύθυνση. 

Η Mozilla έχει επιλέξει πλέον μια πολιτική συχνών ανανεώσεων του browser, οπότε δε θα χρειαστεί πάλι να περιμένουμε ένα ή δύο χρόνια για μια νέα έκδοση. Είναι, όμως, τόσο σημαντικές οι αλλαγές ανάμεσα στον Firefox 4 και τον Firefox 5, ώστε να δικαιολογείται ο τίτλος “νέα έκδοση”; Μάλλον όχι. Ο Firefox 5 έχει ενισχυμένη ασφάλεια στο WebGL, ενώ η επιλογή Do Not Track, που ελέγχει τη δράση των cookies, είναι πλέον πιο ευδιάκριτη.

Από εκεί και πέρα, πάντως, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Ας ελπίσουμε ο Firefox 6 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό να έχει περισσότερα χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν να αξίζει τον χαρακτηρισμό «major release».

πηγή: epcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC