Η Adobe τερματίζει το AIR για Linux και εστιάζει στις mobile πλατφόρμες

Η Adobe τερματίζει το AIR για Linux και εστιάζει στις mobile πλατφόρμες

 

Τον τερματισμό της υποστήριξης του Adobe ΑIR για το Linux ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η Αdobe, η οποία θέλει … πλέον να εστιάσει περισσότερο στην ανάπτυξη της εφαρμογής για mobile πλατφόρμες. Παρόλα αυτά, η εταιρεία θα διαθέσει τον κώδικα του AIR ελπίζοντας πως κάποιοι από τους τρίτους συνεργάτες της θα αναλάβουν να συνεχίσουν την ανάπτυξή του.

Η τελευταία έκδοση του Adobe AIR για Linux είναι η 2.6 και όλες οι εφαρμογές που την υποστηρίζουν θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν. Παρόλα αυτά, οι χρήστες δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν ή να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές που απαιτούν νεότερη έκδοση της πλατφόρμας.

Το Αdobe Air βρίσκεται στην αγορά εδώ και 3-4 χρόνια και δίνει στους developers τη δυνατότητα να αναπτύσσουν εύκολα cross-platform επιτραπέζιες εφαρμογές που συνήθως βασίζονται σε διαδικτυακές υπηρεσίες. Παρόλα αυτά, η πλατφόρμα δεν είχε μέχρι τώρα την επιτυχία που θα ήλπιζε η Adobe, αφού η ανταπόκριση του κοινού είναι αρκετά περιορισμένη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC