Η Google εξαγόρασε την Admeld!

Η Google εξαγόρασε την Admeld!

Ο κολοσσός του διαδικτύου φαίνεται να εξαγόρασε μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές πλατφόρμες.

H Google σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως … προχώρησε στην εξαγορά της δημοφιλούς διαφημιστικής πλατφόρμας για εκδότες, Admeld, έναντι περίπου 400.000.000 δολαρίων

Η Admeld διαθέτει γραφεία στη Νέα Υόρκη, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τορόντο και ανάμεσα στα 500 ονόματα των πελατών της AdMeld βρίσκεται το FOX News, Hearst Television, Discovery και το The Weather Channel.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η εταιρία παρέχει στους εκδότες την “τελευταία λέξη της διαφημιστικής τεχνολογίας επιτρέποντας τη μεγιστοποίηση των εσόδων και την πώληση των αποθεμάτων τους εξυπνότερα και ασφαλέστερα” οπότε η εξαγορά αυτή της Google ήταν λογική κίνηση μιας και το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της  βρίσκεται στη διαδικτυακή αναζήτηση και την προβολή διαφημίσεων.

Για την ώρα πάντως ούτε η Google ούτε κάποιος εκπρόσωπος της AdMeld έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC