Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 8!

Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 8!

Εκπρόσωπος της Microsoft για τα Windows παρουσίασε επίσημα στη διάσκεψη D9 τα νέα Windows 8.Η νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, αναμένεται να τρέχει το ίδιο σε Tablet αλλά και σε PC.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρήση του λειτουργικού σε περιβάλλον Tablets ενώ παράλληλα στο χώρο υπήρχαν μερικά Tablets με το νέο λειτουργικό τα οποία μπορούσαν να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι.

Μαζί με τα Windows 8 η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά το “Immersive UI”, που στην ουσία είναι το περιβάλλον εργασίας του λειτουργικού συστήματος στα Tablets και σίγουρα ο σχεδιασμός του, θυμίζει αρκετά τα Windows Phone 7.

Επίσης σύμφωνα με την παρουσίαση το νέο λειτουργικό θα μπορεί να τρέξει τις κλασικές εφαρμογές, τις οποίες οι χρήστες γνωρίζουν ήδη από τα τωρινά Windows καθώς και διάφορα apps, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να είναι γραμμένα σε HTML5 και JavaScript.

Τέλος το πρώτο app που αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με τα Windows 8 θα είναι ο Internet Explorer 10 ενώ μέσα από το Store ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάσει και άλλα…

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα από τα Windows 8 σε δράση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC