Κανείς πλέον δεν θα αισθάνεται τυχερός στο site της Google!

Κανείς πλέον δεν θα αισθάνεται τυχερός στο site της Google!

Η επιλογή αισθάνομαι τυχερός από εδώ και μπρος δε θα περιλαμβάνεται στη μηχανή αναζήτησης.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το I’m … Feeling Lucky είναι μία υπηρεσία που εισήγαγε η Google, πριν χρόνια και πηγαίνει αυτόματα το χρήστη στο πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης, χωρίς να του εμφανίσει τη λίστα με τα αποτελέσματα.

Απ’ οτι φαίνεται όμως η έξυπνη αυτή λειτουργία της Google, θα εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα αφού η εταιρία ετοιμάζεται να την κόψει.

Ήδη στη φιλανδική έκδοση της ιστοσελίδας το κουμπί δεν υπάρχει και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν οτι αυτό είναι ένα σιμάδι οτι που δείχνει την οριστική αποχώρησή του από όλες τις εκδόσεις.

Η κίνηση αυτή της Google πάντως φαίνεται λογική αφού πολύ λίγοι είναι αυτοί που  χρησιμοποιούν την υπηρεσία αυτή ενώ ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που ούτε καν γνωρίζουν σε τι χρησιμεύει.

7 Comments

 1. αν πάλι έλεγε “Κορυφαίο αποτέλεσμα” ίσως να το καταλάβαινες

 2. Βασικά δεν βγαίνει επειδή δεν την χρησιμοποιούν πολλοί αλλά γιατί χάνει έσοδα…

  I’m Feeling Lucky -> δεν βλέπω αποτελέσματα + διαφημίσεις -> απώλεια εσόδων… απλά τα πράγματα

 3. +1

 4. +1000

 5. Είναι “σημάδι” & όχι “σιμάδι”. Όλοι οι σύγχρονοι κειμενογράφοι δίνουν δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο.
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 6. Άχρηστο πραγμα ειναι!

 7. Πολύ πιθανόν να οφείλετε και στης μήνυσης που κάνουν στην google για μονοπωλιακές πρακτικές. ΠΧ να προωθούσε ιστοσελίδες μέσω αυτής της λειτουργιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC