Μείνατε από μπαταρία στο κινητό;

Μείνατε από μπαταρία στο κινητό;

 

κινητού, της ταμπλέτας σας ή οποιουδήποτε άλλης ηλεκτρονικής μικροσυσκευής διαθέτεται. 

Το μπικίνι αυτό το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο ακριβώς στα μέτρα σας είναι ικανό να απορροφά τις ακτίνες του ήλιου και να τις μετατρέπει σε ενέργεια για να τροφοδοτήσετε τις συσκευές σας. Πρόκειται για ένα μπικίνι επικαλυμμένο με φωτοβολταϊκά μικροπάνελ, ενώ διαθέτει μία θύρα usb για να συνδέετε ότι επιθυμείτε και να το φορτίζετε. Είναι πλήρως αδιάβροχο, αρκεί να μην ξεχάσετε να αποσυνδέσετε την συσκευή προτού βουτήξετε στο νερό, καθώς και να στεγνώσετε αρκετά καλά αφού δροσιστείτε πριν συνδέσετε κάποια.

Το κάθε κομμάτι για να ραφτεί χρειάζεται περισσότερο από 80 ώρες και η τιμή του είναι κάτι περισσότερο από 150 ευρώ, ανάλογο το μέγεθος. Η κλωστή που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, ενώ και τρόπος που είναι συνδεδεμένα τα πάνελ είναι συγκεκριμένος ώστε να επιτευχθεί η κατάλληλη τάση και ένταση ρεύματος.

Ο δημιουργός του παραπάνω μπικίνι είναι ο κύριος Schneider. Το αρχικό του σχέδιο απέβλεπε στο να κατασκευάσει ένα μπικίνι το οποίο θα πάγωνε τις μπύρες και οτιδήποτε άλλο. Προς το παρόν όμως έκανε ένα που θα φορτίζει τα διάφορα gadget, όμως στα άμεσα σχέδια του είναι η δημιουργία ενός αντρικού μαγιό για να λειτουργεί ως ψύκτης…

Ο ίδιος βρίσκει αρκετά ειρωνικό το μπικίνι με τα ηλιακά πάνελ , μιας και από τη μια το μπικίνι είναι ακριβώς για να καλύπτει όσο το δυνατό λιγότερο δέρμα, ενώ από την άλλη για να έχουμε για να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ηλιακή ενέργεια όσο μεγαλύτερη επιφάνεια καλύπτεται τόσο το καλύτερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC