Μουσική ψυχαγωγία και social networking στο κινητό σας

Μουσική ψυχαγωγία και social networking στο κινητό σας
Η Sony Ericsson ανακοίνωσε δύο νέα κινητά τηλέφωνα για πρώτη φορά μέσα από παγκόσμιο διαγωνισμό στο Facebook.
Το Sony Ericsson Mix Walkman και το Sony Ericsson txt pro ενσωματώνουν πλήρεις λειτουργίες αφής και ένα user interface με γωνίες της αρχικής οθόνης που προσαρμόζονται, παρόμοιο με αυτά που διατίθενται στη σειρά smartphones Xperia mini. Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν λειτουργίες όπως φωτογραφική μηχανή με εγγραφή video και Wi-Fi για πλοήγηση στο Internet και chat. 

Το Sony Ericsson Mix Walkman φτιάχτηκε για όσους θέλουν να ακούνε μουσική με έναν νέο και πολύ διασκεδαστικό τρόπο. Διαθέτει ένα πλήκτρο που ονομάζεται Zappin που κάνει την αναζήτηση των αγαπημένων τραγουδιών πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ. Αρκεί ο χρήστης να πατήσει το πλήκτρο Zappin για να ακούσει το ρεφραίν του επόμενου κομματιού και να αποφασίσει αν είναι ένα από τα αγαπημένα του και αν θέλει να το ακούσει. Επίσης με τη λειτουργία karaoke μπορείτε να χαμηλώσετε την ένταση των φωνητικών ώστε να μπορείτε να τραγουδάτε ταυτόχρονα τον αγαπημένο σας ρυθμό. Το στυλ του τηλεφώνου μπορεί να ταιριάξει με το δικό σας χάρη στα αποσπώμενα χρωματιστά bands που το συνοδεύουν.

Το Sony Ericsson txt pro είναι για όσους αγαπάνε το messaging και συνδυάζει οθόνη αφής 3” με μια φωτογραφική μηχανή 3.2 megapixel και full slide-out πληκτρολόγιο qwerty. Περιλαμβάνει μια εφαρμογή για φίλους στην οποία οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τους πέντε καλύτερους φίλους τους και να βλέπουν με μια ματιά όλη τους τη δραστηριότητα στο Facebook και το Twitter.

Η Sony Ericsson θέλησε να αξιοποιήσει και να ανταμείψει την μεγάλη ομάδα των φίλων της στο Facebook για την ανακοίνωση αυτών των τηλεφώνων φέρνοντάς τους πιο κοντά της. Έτσι διοργάνωσε διαγωνισμό μέσα από την παγκόσμια σελίδα της, αναζητώντας τους καλύτερους video reviewers οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν τεστ στα νέα κινητά πριν καν αυτά ανακοινωθούν πλήρως. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις επικρατέστερες συμμετοχές στον διαγωνισμό του reviewer επισκεφθείτε: http://apps.facebook.com/sonyericsson-fb/reviewcompetition/?installed=1

Το Sony Ericsson Mix Walkman και το Sony Ericsson txt pro θα είναι διαθέσιμα από το φθινόπωρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC