Οι χάκερ «Anonymous» ξαναχτυπούν

Οι χάκερ «Anonymous» ξαναχτυπούν

 

φίλτρων στο τούρκικο διαδίκτυο, που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως λογοκρισία, στις 22 Αυγούστου αυτού του έτους. 

Η περιήγηση στο διαδίκτυο στη γείτονα χώρα κάθε άλλο παρά ελεύθερη είναι, αφού έχει απαγορευθεί ήδη η είσοδος σε χιλιάδες ιστότοπους μεταξύ των οποίων και το YouTube. Επίσης οι ποινικές διώξεις εναντίον των αρθρογράφων της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας δεν έχουν σταματημό. Με την εφαρμογή των συγκεκριμένων φίλτρων θα καταγράφεται η διαδικτυακή δραστηριότητα όλων των χρηστών και αυτό είναι που τους εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο.

Οι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα των τούρκικων τηλεπικοινωνιών, το οποίο ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως σε λειτουργία. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που επιτίθενται σε κυβερνητική ιστοσελίδα, αφού παρόμοια επίθεση είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Φεβρουάριο σε αυτή του Υπουργείου Πληροφοριών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC