Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων απέκτησε… iPad!

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων απέκτησε… iPad!

Γνωστός λάτρης της τεχνολογίας και δεινός “γκατζετάκιας” ο … Μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει πλεόν στη συλλογή του κι ένα iPad!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας αγαπάει την τεχνολογία και χρησιμοποιεί με ευχέρεια ηλεκτρονικό υπολογιστή, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, laptop και Blackberry.

Οι ιερείς και οι επίτροποι του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου, που εγκαινιάστηκε το πρωί της Κυριακής στην ομώνυμη συνοικία του Αιγίου, του έκαναν το ιδανικό δώρο, ενα iPad!

Το σύγχρονο εργαλείο, σύμφωνα με  πληροφορίες του www.filodimos.gr, δόθηκε στον κ. Αμβρόσιο κατά το εορταστικό τραπέζι για τα εγκαίνια του ναού. Ο Σεβασμιώτατος το καταχάρηκε το δώρο του αλλά χάρηκε διπλά, όταν το άνοιξε και βρήκε στο background της οθόνης…τη φωτογραφία του Ιερού Ναού!

3 Comments

  1. Εάν αληθεύει η ανωτέρω είδηση ήθελα να ρωτήσω τους τραγόπαπες πόσο υπερήφανοι αισθάνονται, όταν ο κόσμος πεινάει!
    Έχει και iPhone;

  2. Ο κόσμος πεινάει αλλά το ipad εξαντλήθηκε στις 2 πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του. Υπάρχουν πολλά θέματα με τους τραγόπαπες αλλά ένα ipad δώρο στον Αμβρόσιο δεν νομίζω οτι είναι ένα απο αυτά.

  3. Hello, it looks to me like your article here would likely be generating a whole lot more traffic with a ranking tool. Have a look at the one at http://bit.ly/mGOSVE, it has achieved wonders for my site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC