Ο Steve Jobs αποκάλυψε το μελλοντικό campus της Apple

Ο Steve Jobs αποκάλυψε το μελλοντικό campus της Apple

 

Σε χθεσινό συμβούλιο στο Cupertino ο Steve Jobs αποκάλυψε το πλάνο της Apple για την ολοκλήρωση ενός νέου campus το … οποίο θα χρησιμοποιηθεί και για ερευνητικούς σκοπούς της εταιρείας. Η τελειοποίησή του αναμένεται μέχρι το 2015 ενώ πρόκειται να απασχολεί 12.000 εργαζομένους. Το σχήμα του νέου campus θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα διαστημόπλοιο.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, θα αποτελείται από ένα τεραστίων διαστάσεων κυκλικό κτήριο στη μέση του οποίου θα υπάρχει μία αυλή που θα περιλαμβάνει παραπάνω από 6.000 δέντρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την έκταση του campus δε θα υπάρχει καμία επίπεδη επιφάνεια γυαλιού, παρά μόνο κυρτές επιφάνειες. Οι ενεργειακές απαιτήσεις του campus θα καλύπτονται με τη βοήθεια ενός φυσικού ενεργειακού κέντρου το παράγοντας φυσικό αέριο, ενώ το parking αυτοκινήτων θα είναι υπόγειο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ακόμη θα υπάρχει χώρος καφετέριας ικανός να χωρέσει 3.000 ανθρώπους, ενώ 20 λεωφορεία θα ναλάβουν τις μετακινήσεις των εργαζομένων της εταιρείας. Όπως δήλωσε ο Steve Jobs, το νεό campus της Apple θα σχεδιαστεί από τους καλύτερους αρχιτέκτονες του κόσμου.

Site: techcrunch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC