Πως να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία αναγνώρισης προσώπων στο Facebook

Πως να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία αναγνώρισης προσώπων στο Facebook

Οι χρήστες που δεν θέλουν την νέα αναγνώρισης προσώπων του Facebook μπορούν μέσα από πολύ απλά βήματα να την απενεργοποιήσουν.Η νέα υπηρεσία αυτόματης αναγνώρισης προσώπων που ενεργοποίησε αυτόματα το Facebook σε όλους τους χρήστες, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από στους χρήστες αφού πολλοί ήταν αυτοί που δεν ήταν σύμφωνοι με αυτό.

Όσοι λοιπόν δεν θέλουν το Facebook να τους κάνει αυτόματα tag όταν τους εντοπίζει σε κάποια φωτογραφία τότε μπορούν να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτή πηγαίνοντας στο Account > Privacy Settings > Customize Settings.

Στην ενότητα “Things others share” ο χρήστης θα πρέπει να κάνει disable στην επιλογή “Suggest photos of me to friends” και η υπηρεσία θα απενεργοποιηθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC