Συνελήφθησαν τρεις από τους Anonymous

Συνελήφθησαν τρεις από τους Anonymous

 

και για άλλες επιθέσεις σε όλο τον κόσμο. Εικάζεται ότι ανήκουν στην οργάνωση, πλέον, χάκερ Anonymous.

Σύμφωνα με το επίσημο λογαριασμό της Ισπανικής Αστυνομίας στο Twitter οι συλληφθέντες ήταν έτοιμοι να επιτεθούν στην κεντρική σελίδα των εκλογών της Ισπανία. Τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι δρούσαν βάσει σχεδίου και ότι υπάρχει ιεραρχικό καθεστώς στην οργάνωση με στοχευόμενες και πολύ προσεχτικά επιλεγμένες επιθέσεις. 

Οι συλλήψεις έγιναν στην Βαρκελώνη, στην Αλικάντε και στην Αλμερία και ακολουθούν τις πρόσφατες δηλώσεις του NATO ότι πλέον θεωρούνται απειλή και θα πρέπει να κατατροπωθούν. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την οργάνωση η οποία το προειδοποίησε ότι δεν υπάρχει ουσία στο να αποκεφαλίσεις ένα ακέφαλο φίδι. Παρομοίασαν τους εαυτούς τους με Λερναία Ύδρα και ότι κόβοντας το ένα κεφάλι θα φυτρώνουν δύο στη θέση του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC