Συνεχίζονται οι προσαγωγές μελών της «Anonymous»

Συνεχίζονται οι προσαγωγές μελών της «Anonymous»

 

συγκεκριμένη ομάδα έχουν καταλογιστεί πολλές επιθέσεις σε διάφορες ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, ενώ στη γείτονα χώρα τελευταίο τους κατόρθωμα ήταν η επίθεση σε σελίδες της τούρκικης κυβερνήσεως, σαν
πράξη αντίστασης για τους περιορισμούς που πρόκειται να επιβληθούν στη χώρα σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Εννέα από αυτούς όντας ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Την περασμένη εβδομάδα, παραμονή των βουλευτικών εκλογών που έγιναν την Κυριακή στην Τουρκία, η «Anonymous» επιτέθηκε σε πολλές επίσημες ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων αυτή της τουρκικής διεύθυνσης τηλεπικοινωνιών (TIB), ρυθμιστή των υπηρεσιών διαδικτύου, η οποία επεξεργάστηκε το σχέδιο επιβολής περιορισμών στο Διαδίκτυο.

Το κυβερνητικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, το οποίο και νίκησε στις εκλογές, ανακοίνωσε για τις 22 Αυγούστου την εφαρμογή ενός φίλτρου λογοκρισίας στο διαδίκτυο προασπιζόμενο την προστασία των νέων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC