Σύντομα το iPad θα αποκτήσει τη δικιά του εφαρμογή για το Skype

Σύντομα το iPad θα αποκτήσει τη δικιά του εφαρμογή για το Skype

 

Ύστερα από ένα video που διέρρευσε σήμερα στο Internet φαίνεται ότι σύντομα οι κάτοχοι συσκευής iPad πρόκειται να έχουν στη … διάθεσή τους την ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Skype για το tablet τους. Μέχρι στιγμής για να χρησιμοποιήσει κανείς τη δημοφιλή υπηρεσία στο iPad είναι αναγκασμένος να κατεβάσει την εφαρμογή για iPhone η οποία δεν καλύπτει ολόκληρο το κομμάτι της οθόνης παρά μόνο ένα μικρό μέρος της, πράγμα που την καθιστά μη βολική σε συνεχή χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι οι λειτουργίες της εφαρμογής του Skype που είναι διαθέσιμες για τις iOS συσκευές είναι η ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, η φωνητική κλήση, η video-κλήση προς άλλους χρήστες της υπηρεσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC