Το Facebook προσλαμβάνει διάσημο χάκερ

Το Facebook προσλαμβάνει διάσημο χάκερ

Πιθανώς για να αποφύγει τους χάκερς, το Facebook προσέλαβε έναν εξ αυτών… τον Τζορτζ Χοτζ, σύμφωνα με πηγές του TechUnwrapped.
Γνωστός με το ψευδώνυμο ‘Geohot’ ο νεαρός χάκερ έχει καταφέρει στο παρελθόν να εισβάλει στο λογισμικό της Apple και της Sony.

Στη σελίδα του στο Facebook ο Χοτζ αναφέρει: «Το Facebook είναι πραγματικά καταπληκτικό μέρος για να δουλεύεις…μόλις τελείωσε ο πρώτος μαραθώνιος χάκινγκ».

Το 2007, ‘έσπασε’ το iPhone και επέτρεψε στους χρήστες του να το χρησιμοποιούν με οποιοδήποτε τηλεφωνικό δίκτυο. Το 2010 συνέχισε με την κονσόλα του PlayStation 3, δημοσιεύοντας τον τρόπο που το έκανε. Σε αυτό η Sony απάντησε με αγωγή στις αρχές του 2011. Παρόλο που η διαμάχη λύθηκε εκτός δικαστηρίου, οι διάφορες ‘επιθέσεις’ στο δίκτυο του PlayStation έκαναν την Sony να απενεργοποιήσει ολόκληρο το δίκτυο για πολλές εβδομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC