Το Twitter κυκλοφορεί νέο κουμπί Follow για τις ιστοσελίδες!

Το Twitter κυκλοφορεί νέο κουμπί Follow για τις ιστοσελίδες!

To δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, Twitter προσφέρει στους χρήστες πλέον τη δυνατότητα να προσθέσουν ένα Follow button στην ιστοσελίδα τους.

Μέχρι σήμερα αυτό που ίσχυε για τα site ήταν οτι για να συνδεθεί κάποιος χρήστες με αυτά θα έπρεπε να κάνει κλικ πάνω στο link με τον λογαριασμό του site στο twitter.com και από εκεί να κάνει follow ή όχι.

Πλέον με το νέο Follow Button, o χρήστης θα κάνει απλά ένα κλικ πάνω του και θα ακολουθάει το site στο οποίο βρίσκεται χωρίς να τον παραπέμπει στη σελίδα του στο Twitter.

Έτσι θα αυξηθούν οι followers στα διάφορα accounts των ιστοσελίδων αφού ο χρήστης δε θα πρέπει να φύγει από το ίδιο το site ενώ αν θέλει να ρίξει και μία ματιά στο προφίλ του site στο Twitter μπορεί να το κάνει απλά πατώντας στο όνομα δίπλα στο Follow button .

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC