Το YouTube δοκιμάζει νέα κουμπιά WTF, LOL, OMG, FAIL. Τα σχόλια απειλούνται;

Το YouTube δοκιμάζει νέα κουμπιά WTF, LOL, OMG, FAIL. Τα σχόλια απειλούνται;

 

Θέλετε να σχολιάσετε κάποιο βίντεο στο YouTube αλλά δεν είστε φίλος της πληκτρολόγησης; Χαμογελάστε γιατί το YouTube, από τις αρχές … του μήνα, δοκιμάζει νέα κουμπιά, τα reaction buttons, τα οποία θα εμφανίζονται κάτω από κάθε βίντεο.

Τα κουμπιά αυτά ήδη κάνουν την εμφάνισή τους σε μερικά τυχαία βίντεο της δημοφιλούς video sharing κοινότητας, και είναι τοποθετημένα ακριβώς ανάμεσα από το «thumbs up/down» και τα σχόλια. Συγκεκριμένα, εάν επισκεφθείτε το YouTube, ανοίξετε μία σελίδα με ένα βίντεο και είστε και τυχερός (καθώς τα reaction buttons είναι υπό δοκιμή και σπάνια εμφανίζονται), θα βρείτε μία νέα μπάρα με τίτλο «Your Reaction?» («Η Αντίδρασή σας;») που θα περιλαμβάνει τα κουμπιά LOL, OMG, EPIC, CUTE, WTF και FAIL.

Έτσι θα μπορείτε να ψηφίζετε σε ποια από τις 6 κατηγορίες ανήκει το βίντεο που μόλις παρακολουθήσατε. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι κατά πόσο η ενδεχόμενη ενσωμάτωση των reaction buttons θα επηρεάσει το επιτυχημένο σύστημα σχολιασμού που προσελκύει καθημερινά εκατομμύρια νέα σχόλια.

Η απάντηση είναι μάλλον ναι, καθώς η πλειοψηφία των σχολίων είναι μονολεκτικές απαντήσεις τύπου «lol», «fail» οι οποίες φυσικά δημιουργούν περεταίρω συζήτηση με τις απαντήσεις των υπόλοιπων χρηστών. Προφανώς το σκέφτηκαν και οι ιθύνοντες στο YouTube και αυτός είναι ο λόγος που έχουν τα reaction buttons υπό δοκιμή.

Πηγή: gugoo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC