Όλα όσα θα θέλατε να ακούσετε από τους πολιτικούς

Όλα όσα θα θέλατε να ακούσετε από τους πολιτικούς

 

ημοσιογράφοι χωρίς σύνορα κατάφεραν να διαδώσουν το μήνυμά τους κατά της λογοκρισίας σε χώρες που η ελευθερία του λόγου είναι περιορισμένη. 

Ο κώδικας QR είναι ένας γραμμωτός κώδικας (barcode) δύο διαστάσεων, που δημιουργήθηκε από την ιαπωνική εταιρεία Denso-Wave το 1994. Το «QR» προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων «Quick Response» (Γρήγορη Ανταπόκριση), γιατί οι δημιουργοί του είχαν ως κύριο σκοπό τα δεδομένα, που περιέχονται στον κώδικα, να αποκωδικοποιούνται με μεγάλη ταχύτητα. Ο Κώδικας QR είναι πολύ διαδεδομένος στην Ιαπωνία, όπου αποτελεί το πιο δημοφιλές είδος κώδικα δύο διαστάσεων.

Αρχικά ο αναγνώστης πρέπει να διαθέτει iPhone, με το οποίο φωτογραφίζοντας τον κώδικα μέσο συγκεκριμένου προγράμματος, αυτός αποκωδικοποιείται και αυτόματα τον μεταφέρει σε μία ηλεκτρονική διεύθυνση όπου το στόμα του δημοσιογράφου αρχίζει να μιλάει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC