Έκαναν το iPhone, επαγγελματική φωτογραφική μηχανή!

Έκαναν το iPhone, επαγγελματική φωτογραφική μηχανή!

Μία εταιρία κυκλοφόρησε μία ειδική θήκη για το iPhone που “παίρνει” επαγγελματικούς φακούς φωτογραφικών μηχανών.

Η εταιρία «Photojojo» παρουσίασε ένα … ειδικό εξάρτημα το οποίο προσαρμόζεται στην κάμερα του iPhone και μπορεί να δεχτεί όλους τους επαγγελματικούς φακούς από εταιρίες όπως η Canon και η Nikon που κατασκευάζουν φακούς για τις DSLR φωτογραφικές μηχανές.

Σίγουρα σε μία φωτογραφική μηχανή ο φακός παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών και γι’ αυτό το λόγο το νέο αξεσουάρ της Photojojo θα ενθουσιάσει όλους τους χρήστες του iPhone που είναι κολλημένοι με τη φωτογραφία.

Το πρωτότυπο αυτό αξεσουάρ κοστίζει περίπου $200 και σίγουρα το αποτέλεσμα ποιοτικά θα είναι καλό όμως το εμφανισιακά το δημοφιλές smartphone της Apple χάνει κατά πολύ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC