Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Pro 2012!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Pro 2012!

Σε δύο μήνες έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα το νέο Pro Evolution Soccer 2012

Tο ελληνικό Pro Evolution Soccer 2012 θα … κυκλοφορήσει για το PS3, X360 και PC στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011, ενώ θα ακολουθήσουν το PS2, PSP, και  Wii τον Οκτώβριο  του 2011.

Η σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2012 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.

Παράλληλα ο ελληνικός Σχολιασμός από τους γνωστούς σε όλους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη θα δώσει μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα  σε  όλους όσους ακούνε τη φωνή τους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Τέλος όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διοργανωθεί το  PES LEAGUE 2012  για PlayStation και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν τον κωδικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα μόνο στο Ελληνικό  Pro Evolution Soccer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC