Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών

Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο Κέντρο Εξυπηρέ …

τησης Πελατών της Χρονιάς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών. 

Η βράβευση της Vodafone αποτελεί σημαντική αναγνώριση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας και της βέλτιστης εξυπηρέτησης των πελατών της.

Tο βραβείο για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς παρέλαβε ο κ. Ιωάννης Μπούζιος, Customer Care Senior Manager.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, ο κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδος, ο οποίος απένειμε το βραβείο «Vodafone Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση πελατών», δήλωσε σχετικά: «Στη Vodafone είμαστε δίπλα στον πελάτη και ακούμε τις ανάγκες του. Ο πελάτης, στις μέρες μας, περιμένει, από τις υπηρεσίες που λαμβάνει, υψηλή προστιθέμενη αξία. Και αυτό είναι εφικτό, μέσα από τις ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Στη Vodafone στηρίζουμε κάθε ενέργεια που συμβάλλει προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας, της καινοτομίας και της ουσιαστικής αναγνώρισης των αναγκών του πελάτη».

Τα βραβεία διοργανώθηκαν φέτος για δεύτερη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), με σκοπό την αναγνώριση ανθρώπων και οργανισμών που είναι αφοσιωμένοι στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και καταναλωτών στην Ελλάδα, στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC