Ηλεκτρική σκούπα από ανακυκλωμένο χαρτί!

Ηλεκτρική σκούπα από ανακυκλωμένο χαρτί!

Ίσως να πρόκειται για το μέλλον των ηλεκτρικών συσκευών ή για μια ενδιαφέρουσα εφεύρεση. Όπως και να το πεί κανείς, … είναι κάτι εντελώς καινούριο και πρωτοποριακό. Ένας Βρετανός εφευρέτης, δημιούργησε ηλεκτρική σκούπα, φτιαγμένη από ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Ο λόγος για τον 22χρονο, Jake Tyler, φοτητή σχεδίου του Πανεπηστιμίου στο Loughborough, στη Βρετανία. Ο ίδιος υποστηρίζει πως θα βγάλει την πατέντα του στην αγορά μέσω μεγάλης εταιρείας, ειδικά στις αγορές της Ασίας, όπως το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα, που “διψάνε” για νέες συσκευές.

“Μου έχουν γίνει ήδη προτάσεις από μεγάλες εταιρείες. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος κατασκευής, Επίσης είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και επισκευάζεται πανεύκολα”.

Ο 22χρονος φοιτητής – εφευρέτης, είναι υποψήφιος για το βραβείο της καλύτερης μεταπτυχιακής εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC