Η Nokia θα υποστηρίζει το MeeGο για αρκετό καιρό ακόμη

Η Nokia θα υποστηρίζει το MeeGο για αρκετό καιρό ακόμη

Σύμφωνα με το σύμβουλο marketing της Nokia Klas Strom, η εταιρεία πρόκειται να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα MeeGo για το …

νέο της smartphone N9 για αρκετό καιρό ακόμη. Όπως αναφέρει ο Strom εκτός από τις συνεχείς βελτιώσεις του MeeGo, οι χρήστες του Ν9 θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν εφαρμογές που θα ανανεώνονται συχνά ενώ θα προστίθενται περισσότερες με το χρόνο.

Το MeeGo είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζεται και χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως η Intel η Novell και η AMD.

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Ν9 οι πρώτες εντυπώσεις σχετικά με αυτό άφησαν στους περισσότερους ανάμεικτα συμπεράσματα. Ενώ κάποιοι ενθουσιάστηκαν με την παρουσίασή του, οι περισσότεροι δεν έκρυψαν τις αμφιβολίες τους σχετικά με την υποστήριξη που θα έχει το MeeGo με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν η Nokia πρόκειται να υποστηρίξει εμπράκτως το MeeGo ή αν το δημοσίευμα πρόκειται απλά για μια καθησυχαστική ανακοίνωση ενόψει της κυκλοφορίας του νέου smartphone της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC