Κάνε τώρα την κίνηση Smart στα καταστήματα WIND

Κάνε τώρα την κίνηση Smart στα καταστήματα WIND

 

μπορούν να επιλέξουν μαζί με απίθανα δώρα και 12 άτοκες δόσεις, οποιοδήποτε από τα εξής νέα μοντέλα: 

Το Samsung Galaxy S II, το λεπτότερο Smartphone στον κόσμο με πάχος μόλις 8,49 χιλιοστά και με διπύρηνο επεξεργαστή, για απίστευτες ταχύτητες στα πιο συναρπαστικά παιχνίδια. Είναι πανίσχυρο, ιδιαίτερα κομψό, και ελαφρύ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν με 38,25€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις στο πρόγραμμα WIND to ALL 250 & 1,5GB μαζί με ΔΩΡΕΑΝ διπλάσια χρήση Internet για όλο το καλοκαίρι. Η τιμή χωρίς σύνδεση είναι 599€ ή 12 άτοκες δόσεις Χ 49,92€.

To νέο smartphone Xperia™ arc της Sony Ericsson που συνδυάζει το πολύ λεπτό design με την τεχνολογία Bravia® Engine της Sony ενώ προσφέρει μοναδική οπτική ποιότητα και εικόνα υψηλής ευκρίνειας, για προβολή βίντεο σε ποιοτική εικόνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν με 34,58€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις στο πρόγραμμα WIND to ALL 250 & 1,5GB σε 12 άτοκες δόσεις μαζί με ΔΩΡΕΑΝ διπλάσια χρήση Internet για όλο το καλοκαίρι. Η τιμή χωρίς σύνδεση είναι 549€ ή 12 άτοκες δόσεις Χ 45,75€.

Το Huawei U8300 Juni, το νέο Smartphone της Huawei με οθόνη αφής και Qwerty πληκτρολόγιο για εύκολο chatting με όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα WIND to ALL 250 & 350ΜB μαζί με ΔΩΡΕΑΝ διπλάσια χρήση Internet για όλο το καλοκαίρι. Η τιμή χωρίς σύνδεση είναι 129€ ή 12 άτοκες δόσεις Χ 10,75€.

Τα καταστήματα WIND ανανεώνουν συνεχώς τη γκάμα των συσκευών και προσφέρουν «Smartphones για όλους», προωθώντας στους καταναλωτές τη μοναδική εμπειρία χρήσης των Smartphones, προσφέροντας ποικιλία επιλογών, σημαντικές αποκλειστικότητες, ξεκάθαρες χρεώσεις και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.wind.com.gr ή ένα από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC