Κυκλοφόρησε η δοκιμαστική έκδοση του Firefox 6!

Κυκλοφόρησε η δοκιμαστική έκδοση του Firefox 6!

H Mozilla κυκλοφόρησε την πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Firefox 6 .

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς browser, φέρνει μαζί της … μερικούς νεωτερισμούς μέσα στους οποίους είναι και ένα νέο, ανανεωμένο μενού διαχείρισης δικαιωμάτων για να μπορεί ο χρήστης να κρατάει ευκολότερα τα plug-ins ενημερωμένα.

Επίσης η απόκτηση προσωπικών δεδομένων από sites θα γίνεται μόνο όταν ο χρήστης  δώσει άδεια μέσα από το νέο πλαίσιο διαλόγου “about:permissions” το οποίο εμφανίζει όλα τα παράθυρα σε ένα για αν μπορέσει ο χρήστης να καθορίσει ποιες ιστοσελίδες θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του.

Μέσα από τo νέο μενού about:memory ο χρήστης μπορεί να δει λεπτομερώς την κατανάλωση μνήμης του browser βοηθώντας τον έτσι στην καλύτερη διαχείριση καθώς και στον καλύτερο εντοπισμό και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Στην τελική έκδοση που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου, αναμένεται να ενσωματωθούν μερικές ακόμα νέες λειτουργίες όπως ένας PDF reader καθώς και αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC