Μια βαλίτσα που θα σας κάνει τη ζωή «πατίνι»

Μια βαλίτσα που θα σας κάνει τη ζωή «πατίνι»

 

για να μην χάσουν το ταξίδι τους, το τρέξιμο όμως με τα μπαγκάζια από πίσω δεν είναι και ότι πιο εύκολο. 

Μια εταιρεία σκέφτηκε λοιπόν να συνδυάσει το πατίνι με τη βαλίτσα, έτσι να μπορείτε, εάν το επιτρέπει και η φυσική σας κατάσταση βέβαια, να τη καβαλάτε και να γλιτώνετε χρόνο και ενέργεια.

Η βαλίτσα, Micro-Luggagge, αν και θα σας επιβαρύνει με επιπλέον 20 κιλά, σας επιτρέπει να την καβαλάτε και να μεταφέρετε τα υπάρχοντά σας προσφέροντας χώρο όγκου 26 λίτρων.

Το πατίνι μπορεί να αποσπαστεί από τη βαλίτσα, και να μετατρέπει σε μια από τις κοινές, απλές τσάντες. Όπως και να ‘χει για κάποιους ίσως να φανεί σαν μία αρκετά καλή λύση για τα συχνά ταξίδια τους.

2 Comments

  1. Fail!!!
    Θα πληρώνεις υπέρβαρο μόνο και μόνο για κάτι το περιττό και άχρηστο.
    Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος γελοίος θα κάνει πατίνι στο αεροδρόμιο. Όχι ότι δεν θα γίνει.
    Επίσης, τις υπηρεσίες ασφαλείας των αεροδρομίων τις ρώτησαν;

  2. Επιτέλους! Οι ξένοι τουρίστες που θα έρχονται στην Ελλάδα από δω και μπρος, εάν έρχονται…θα φέρουν απαραίτητα το πατίνι μαζί τους για να ανταπεξέλθουν στις απεργίες των ελλήνων πολιτών.
    Very valuable and usefull for foreign tourists who travel in Greece!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC