Τίτλοι τέλους για το Google Labs

Τίτλοι τέλους για το Google Labs

Είναι σίγουρα μια είδηση που προκαλεί έκπληξη. Η Google αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία των Google Labs, των εργαστηρίων που έχουν κατά καιρούς δώσει κάποια ιδιαίτερα εντυπωσιακά προϊόντα και υπηρεσίες.

Επισήμως, η Google επιχειρεί να δώσει την εντύπωση ότι απλά υποβαθμίζεται ο ρόλος των Labs, φαίνεται όμως ότι οδεύουμε σιγά-σιγά προς τον οριστικό τερματισμό λειτουργίας.

Μένει να δούμε αν η κατάργηση των Google Labs θα έχει αντίκτυπο στις καινοτομίες της Google. Προφανώς, η εταιρεία δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και μάλλον έχει ήδη προετοιμάσει την επόμενη μέρα χωρίς τα Google Labs. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το κλείσιμο των εργαστηρίων δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί, δεδομένου ότι η Google είναι μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις καινοτομίες.

πηγή: epcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC