Τώρα το iPhone και σε ρόλο τηλεχειριστηρίου

Τώρα το iPhone και σε ρόλο τηλεχειριστηρίου

 

με την τεχνολογία, άλλο ένα gadget το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το iPhone σας και να το μετατρέψετε σε ένα τηλεχειριστήριο που θα λειτουργεί σχεδόν με όλα τα γνωστότερα μοντέλα τηλεοράσεων και διαφόρων ακόμα ηλεκτρονικών συσκευών. 

Το VooMote One είναι μία «θήκη», στην οποία τοποθετείται το κινητό σας και αυτή το μετατρέπει σε ένα τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να επιτελέσετε σχεδόν όλες τις λειτουργίες, όπως και με το κανονικό.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε τα τηλεχειριστήρια από τις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές σας, οπότε εκτός των άλλων ελαχιστοποιείτε και των αριθμό τους, αφού θα μπορείτε να τις ελέγχετε όλες από το κινητό σας.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η συσκευή λειτουργεί με ασύρματη τεχνολογία και μπορεί να συντονιστεί με περισσότερες των 30.000 υπέρυθρων συχνοτήτων, ανάλογα με τις οποίες «απαντούν» και οι διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές σας.

Συγκεντρωτικά είναι συμβατή με 574 μάρκες τηλεόρασης, 990 συσκευές αναπαραγωγής DVD, καθώς και με 151 μάρκες ηχοσυστημάτων, ενώ ο κατάλογος από τις υποστηριζόμενες μάρκες ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα και να δημιουργήσετε «κουμπιά» κατά παραγγελία, που θα επιτελούν διάφορες λειτουργίες με ένα μόνο πάτημα.

 

Διατίθεται και στην Ελλάδα και μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC