Έτοιμο το «αεροπλάνο των ονείρων» της Boeing

Έτοιμο το «αεροπλάνο των ονείρων» της Boeing

 

787, η αμερικάνικη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις του είναι ασφαλείς για τους επιβάτες. 

Η πιστοποίηση της λειτουργίας από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, θα δώσει τη δυνατότητα στην Boeing να παραδώσει το νέο αεροσκάφος τον επόμενο μήνα σε αεροδρόμιο της Ιαπωνίας.

Η άτρακτος του Boeing 787 Dreamliner, είναι φτιαγμένη από συνθετικό άνθρακα και τιτάνιο, είναι πολύ πιο ελαφρύ από τα συμβατικά αεροπλάνα, με αποτέλεσμα να καίει πολύ λιγότερα καύσιμα. Το συνθετικό αυτό υλικό, επιτρέπει διάφορες βελτιώσεις στους επιβάτες, όπως η πιο άνετη πίεση του αέρα της καμπίνας και μεγαλύτερα παράθυρα. Μετά από τρία χρόνια καθυστέρηση και πολλά δισεκατομμύρια πάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό, το «αεροπλάνο των ονείρων» αναμένεται να ανεβάσει πολύ την πήχη της αποδοτικότητας των καυσίμων και την άνεση των επιβατών.

Το πρώτο αεροσκάφος Boeing 787 θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Τόκιο Haneda στις 28 Σεπτέμβρη.

 

 

3 Comments

  1. ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟ?

  2. ΕΛΑ ΝΤΕ……ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ….

  3. petao twra…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC