Αμερική: οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων προτιμούν τη συσκευή τους από το σεξ

Αμερική: οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων προτιμούν τη συσκευή τους από το σεξ

 

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι Αμερικάνοι εμφανίζονται περισσότερο εθισμένοι στις φορητές συσκευές τους και ειδικότερα στα κινητά τηλέφωνα απ΄ότι θα … περίμενε κανείς.

Σχεδόν ένας στους πέντε Αμερικανούς θα προτιμούσε να περπατήσει για μία εβδομάδα χωρίς παπούτσια από το να αποχωριστεί το κινητό του τηλέφωνο. Το 43% των χρηστών αυτών είναι κάτοχοι iPhone, το 27% είναι χρήστες Android, ενώ το 25% χρήστες BlackBerry.

Το παραπάνω αποτελεί το πιο απλό παράδειγμα επίγειων απολαύσεων που θα ήταν διατεθειμένοι οι αμερικάνοι να θυσιάσουν. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήταν πιο πρόθυμοι να μην κάνουν σεξ για μία εβδομάδα από το να μην ασχοληθούν με το κινητό τους τηλέφωνο για το ίδιο χρονικό διάστημα. Από το ποσοστό αυτό το 70% είναι γυναίκες.

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την TeleNav Inc. και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του CNet. Συμμετείχαν 514 νεαροί σε ηλικία, χρήστες κινητών τηλεφώνων με 254 από αυτούς να είναι άνδρες και 260 γυναίκες.

Από τα αποτελέσματα της έρευνας φαίνεται ότι οι χρήστες iPhone είναι οι περισσότερο εθισμένοι με τις συσκευές τους. Οι μισοί από αυτούς προτιμούν να περάσουν μία εβδομάδα χωρίς να δούνε το ταίρι τους από το να μην πιάσουν στα χέρια τους την αγαπημένη τους συσκευή. Ακόμη το 80% των χρηστών iPhone πιστεύουν ότι οι υπόλοιποι χρήστες iPhone είναι οι πιο ρομαντικοί παρτενέρ.

Επίσης, το 70% των χρηστών Android συσκευών προτιμούν παρτενέρ που κατέχουν κι αυτοί κάποια Android συσκευή. Για τους μισούς χρήστες του Android ισχύει το ότι η συσκευή τους αντανακλά το ίδιο τους το στυλ.

Οι χρήστες BlackBerry είναι λιγότερο επιλεκτικοί: μόνο το 47% θα προτιμήσούν το ταίρι τους να έχει οπωσδήποτε συσκευή της ίδιας εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC