Αυτός είναι ο εγκέφαλος του jailbreak.me!

Αυτός είναι ο εγκέφαλος του jailbreak.me!

Ο 19χρονος Nicholas Allegra γνωστός στην κοινότητα … του jailbreak και ως Comex έδωσε συνέντευξη στο Forbes και αποκάλυψε πολλά στοιχεία του εαυτού του.

Όσοι έχουν κάνει jailbreak στις iOS συσκευές τους τότε πολύ πιθανό να έχουν ακούσει  για τον Comex τον εγκέφαλο πίσω από το JailbreakMe 3.0 που εκμεταλλεύεται ένα κενό ασφαλείας του iPhone και μπορεί και “σπάει” τη συσκευή απευθείας από εκεί.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατη συνέντευξή του στο Forbes, ο Comex ή Nicholas Allegra όπως είναι το πραγματικό του όνομα, αποκάλυψε οτι τα πρώτα του βήματα στον χώρο του προγραμματισμού τα έκανε με τη Visual Basic σε ηλικία των 9 ετών.

Ο 19χρονος μένει ακόμα με τους γονείς του στο Chappaqua, στην Νέα Υόρκη, σπουδάζει στο Brown University που είναι δίπλα στο σπίτι του και τον ελεύθερό του χρόνο, χακάρει το λειτουργικό σύστημα της Apple, το οποίο όπως λέει δεν είναι και πολύ δύσκολο κατόρθωμα.

Η Apple κατά καιρούς έχει προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τον σταματήσει όμως αυτός βρίσκει πάντα νέους τρόπους…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC