Διαγωνισμός της Microsoft κατά των Hacker!

Διαγωνισμός της Microsoft  κατά των Hacker!

Η Microsoft προσφέρει 200.000$ σε όποιον καταφέρει να φτιάξει το καλύτερο λογισμικό προστασίας.Τον τελευταίο καιρό οι επιθέσεις των hacker σε επιχειρήσεις, όλο και πληθαίνουν και γι’ αυτό το λόγο η Microsoft δημιούργησε το διαγωνισμό «BlueHat» με σκοπό να αναδείξει  το καλύτερο και αποτελεσματικότερο λογισμικό προστασίας.

Ο νικητής θα πάρει χρηματικό έπαθλο 200.000$ ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα μοιραστούν το ποσό των 50.000 δολαρίων καθώς και μια MSDN Universal συνδρομή αξίας 10.000 δολαρίων, που τους δίνει αυτόματα τη δυνατότητα δημιουργίας του δικού τους λογισμικού για τη Microsoft.

Τέλος σύμφωνα με την υπεύθυνη του τομέα Ασφαλείας της εταιρείας, Katie Moussouris το «BlueHat» αποτελεί το πρώτο και το μεγαλύτερο βραβείο που έχει δοθεί από τη Microsoft και σκοπός του μέσα από τις προτάσεις ερευνητών, ακαδημαϊκών, ακόμα και χομπιστών που συμμετέχουν, να καταφέρει να κάνει τη ζωή των hacker δυσκολότερη.

 

1 Comment

  1. KALA KAI META KSIPNISE I MICROSOFT VRE ANTE OUST… ZITO TO LINUX :d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC