Διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες η νέα υπηρεσία φωτογραφιών του Twitter!

Διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες η νέα υπηρεσία φωτογραφιών του Twitter!

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, Twitter ενεργοποίησε σε όλους τους χρήστες του την νέα υπηρεσία photo και video sharing.

Πριν … λίγο καιρό το twitter ανακοίνωσε την νέα υπηρεσία διαμοιρασμού φωτογραφιών και βίντεο για να μπορούν να ανεβάζουν οι χρήστες χωρίς να χρησιμοποιούν κάποια επιπλέον υπηρεσία.

Από σήμερα όποιος χρήστης του Twitter μπει στο λογαριασμό του θα δει το παρακάτω μήνυμα που τον ενημερώνει οτι πλέον μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το Twitter χωρίς να χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος σε κάποια τρίτη υπηρεσία όπως yfrog ή το Twitpic.

Για την ώρα πάντως η νέα υπηρεσία του Twitter είναι διαθέσιμή μόνο για το pc όμως πολύ σύντομα θα το δούμε να ενσωματώνεται και στις εφαρμογές του Twitter στα smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC