Εγγενής υποστήριξη USB 3.0 στα Windows 8

Εγγενής υποστήριξη USB 3.0 στα Windows 8

 

Η Microsoft αποκάλυψε ότι η επερχόμενη έκδοση των Windows, θα παρέχει εγγενή υποστήριξη των USB 3.0 συσκευών υποστηρίζον … τας ταυτόχρονα και τα πρωγενέστερα πρότυπα USB 2.0 και USB 1.1.

Η πιο σημαντική αναβάθμιση που φέρει το νέο πρότυπο USB είναι η ταχύτητά του, η οποία είναι 10 φορές μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του. Το μεγάλο στοίχημα της Microsoft είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξη USB 3.0 συσκευών έτσι ώστε να μην υπάρχει συσκευή που να μην αναγνωρίζεται αυτόματα μέσω των Windows 8. Για το λόγο αυτό θα δοκιμαστούν 1000 περίπου “εικονικές” συσκευές που πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύουν όλες τις κατηγορίες συσκευών που θα υποστηρίζουν το νέο πρότυπο. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω του εργαλείου MUTT (USB Test Tool).

H Microsoft αναμένεται να δώσει όλες τις πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των Windows 8 στα πλαίσια του συνεδρίου Build που θα διεξαχθεί από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC