Ετοιμάζεται το Pc των $25!

Ετοιμάζεται το Pc των $25!

Το Pc των 25 δολαρίων ή αλλιώς το Raspberry Pi μπαίνει σε φάση παραγωγής και μέχρι το τέλος του έτους … αναμένεται να διατεθεί στους πρώτους χρήστες του.

Το μέγεθος του Raspberry Pi δεν ξεπερνάει αυτό της πιστωτικής κάρτας ενώ το λειτουργικό του θα είναι μια τροποποιημένη έκδοση του Linux.

Επίσης διαθέτει επεξεργαστή ARM11 στα 700MHz και 128 ή 256ΜΒ μνήμη ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο χρήστης ενώ οι υποδοχές που θα διαθέτει θα είναι μία composite, μια HDMI, μία USB 2.0 και τέλος ένα slot για κάρτες μνήμης.

Ο κατασκευαστής του υποστηρίζει οτι μικροσκοπικό αυτό PC θα μπορεί να παίζει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα Full HD βίντεο

Τέλος το οικονομικό αυτό Pc αναμένεται να διατεθεί μέχρι το τέλος του χρόνου κυρίως σε σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC