Εφαρμογή θα προειδοποιεί τους Ιάπωνες για επικείμενο μεγάλο σεισμό

Εφαρμογή θα προειδοποιεί τους Ιάπωνες για επικείμενο μεγάλο σεισμό

 

για το δημοφιλές κινητό της Apple, θα περιέχει και ένα σύστημα προειδοποίησης σεισμών για την περιοχή της Ιαπωνίας. Η ενημέρωση του λογισμικού, που αναμένεται τον επόμενο μήνα, θα προσθέσει τη συγκεκριμένη λειτουργία στο λειτουργικό του τηλεφώνου και συγκεκριμένα στο σύστημα ειδοποιήσεών του. 

Οι χρήστες θα μπορούν ωστόσο, να επιλέξουν για το εάν επιθυμούν να είναι συνεχώς συνδεμένοι ή όχι με το σύστημα προειδοποίησης. Σε περίπτωση που θα επιλέξουν να είναι συνδεδεμένοι, τότε θα λαμβάνουν ένα μήνυμα προειδοποίησης μέχρι και δύο λεπτά πριν κάποιο σεισμό.

Η νέα αυτή τεχνολογία θα αξιοποιεί το εξελιγμένο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που διαβάζει μετρήσεις από 1000 σεισμικούς αισθητήρες που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την χώρα. Μάλιστα θα είναι υποχρεωτική για τα μοντέλα που εκπέμπουν στην Ιαπωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC