Κάνετε διαδικτυακά διαλείμματα εν ώρα εργασίας;

Κάνετε διαδικτυακά διαλείμματα εν ώρα εργασίας;

 

απολογηθείτε, μιας και στην πραγματικότητα σας κάνει έναν καλύτερο εργαζόμενο. 

Η περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί να ανανεώσει τους εργαζόμενους και να τους καταστήσει πιο παραγωγικούς, μια νέα μελέτη απέδειξε. Συγκεκριμένα, αυτοί που σέρφαραν στο διαδίκτυο κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα στη δουλειά τους, επέστρεφαν πιο παραγωγικοί στην εργασία τους, από εκείνους που πραγματοποιήσουν κάποιο τηλεφώνημα ή έστελναν ένα μήνυμα από το κινητό τους.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Lim, που διεξάχθηκε σε ένα δείγμα 96 φοιτητών χωρισμένων σε δύο ομάδες, παρομοίωσε το να επισκεφθεί κάποιος μία ιστοσελίδα που τον ενδιέφερε, σαν να πρόκειται για ένα διάλειμμα για σνακ ή καφέ.

Πάραυτα, υπάρχουν ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών υποδεικνύει ακριβώς την αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή προκαλεί τελικά την αποδιοργάνωση της σκέψης. Όπως και να ‘χει το σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες συγκλίνουν ότι κάποιου είδους διάλειμμα είναι αναγκαίο για τους εργαζόμενους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC