Κατεβάστε το δωρεάν eBook για το MS Office 365!

Κατεβάστε το δωρεάν eBook για το MS Office 365!

Μάθετε τα πάνταγια το Microsoft Office 365 μέσα από το δωρεάν ebook.Όσοι χρήστες θέλουν να μάθουν τα πάντα για το cloud computing τότε μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το νέο ebook της Katherine Murray, “Microsoft Office 365: Connect and Collaborate Virtually Anywhere, Anytime” το οποίο ενημερώνει το χρήστη για το cloud computing και φυσικά για το Microsoft Office 365 και πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις λειτουργίες του.

Το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο της Microsoft Press, αφορά και ιδιώτες χρήστες αλλά και ΄ αυτούς που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το MS Office 365 στη δουλειά τους αφού εκτός των άλλων παρουσιάζει και διάφορους τρόπους αντικατάστασης των εταιρικών meeting μέσω μηχανισμών online επικοινωνίας.

Τέλος το βιβλίο, είναι χωρισμένο σε τρία κεφάλαια και περιλαμβάνει συνολικά 377 σελίδες, μέσα στις οποίες ο χρήστης μπορεί να βρει πολλές χρήσιμες συμβουλές.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC