Μόνο πραγματικά ονόματα χρηστών στο Google+

Μόνο πραγματικά ονόματα χρηστών στο Google+

 

να για τους αυστηρούς όρους που θέτει η Google σε ό,τι έχει να κάνει με τα ονόματα στο Google+. Απ’ ό,τι φαίνεται, η εταιρεία είναι ανυποχώρητη και δεν πρόκειται να αλλάξει στάση. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Eric Schmidt δεν άφησε κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google είπε σχετικά: «Το Google+ είναι μια υπηρεσία online ταυτότητας και για το λόγο αυτό η χρήση των πραγματικών ονομάτων είναι απαραίτητη. Όσο γι’ αυτούς που δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν το όνομά τους για λόγους προστασίας απορρήτου, έχω να πω ότι το Google+ είναι προαιρετικό. Κανείς δε σε υποχρεώνει να το χρησιμοποιήσεις. Αν κάποιος δε θέλει να βάλει το πραγματικό του όνομα, ας μην κάνει χρήση του Google+».

Είναι σαφές ότι η Google δεν πρόκειται να κάνει πίσω και να χαλαρώσει το συγκεκριμένο όρο. Το Facebook είναι πολύ πιο ελαστικό σε αυτό το θέμα, καθώς επιτρέπει τη χρήση ψευδωνύμων, αρκεί βέβαια μην αντιστοιχούν σε ονόματα διασημοτήτων.

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ. ΕΧΩ ΗΔΗ google+ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC