Οι Anonymous για το λαό της Συρίας

Οι Anonymous για το λαό της Συρίας

 

 

Τους επισκέπτες της σελίδας, σήμερα το πρωί, υποδεχόταν η εικόνα της Συριακής σημαίας και μετά από λίγο εμφανιζόταν το λογότυπο των «Anonymous», στη μέση της σημαίας, με το ακόλουθο μήνυμα γραμμένο σε Αγγλικά και Αραβικά:

«Προς το Συριακό λαό: Ο κόσμος στέκεται δίπλα στον αγώνα σας κατά του βάναυσου καθεστώτος του Bashar Al-Assad. Να γνωρίζετε ότι ο χρόνος και η ιστορία είναι με το μέρος σας, οι τύραννοι χρησιμοποιούν τη βία, επειδή δεν έχουν άλλο μέσο, όσο πιο βίαιοι γίνονται, τόσο πιο εύθραυστοι καταντούν. Χαιρετούμε την αποφασιστικότητά σας να παραμένετε ειρηνικοί απέναντι στη βαρβαρότητα του καθεστώτος και θαυμάζουμε την προθυμίας σας για απόδοση της δικαιοσύνης, και όχι απλά για εκδίκηση. Όλοι οι τύραννοι θα πέσουν και χάρη στην ανδρεία σας Bashar Al-Assad θα είναι ο επόμενος.»

Η ομάδα χάκερ έχει επιτεθεί πρόσφατα σε μια σειρά ιστοσελίδων υψηλά ιστάμενων ιδρυμάτων. Νωρίτερα, αυτό το σαββατοκύριακο, η ομάδα ανακοίνωσε πως έχει υποκλέψει ευαίσθητα δεδομένα από περίπου 70 υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ, κυρίως όμως από αστυνομικά τμημάτα της επαρχίας.

Το περιστατικό συνέβη ενώ συριακές δυνάμεις συνεχίζουν με βίαιο τρόπο τις επιθέσεις του κατά των διαδηλωτών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC