Οι Anonymous στρέφονται κατά της αστυνομίας της Καλιφόρνια

Οι Anonymous στρέφονται κατά της αστυνομίας της Καλιφόρνια

 

αστυνομικών. Στον αναβρασμό έρχεται να προστεθεί κι ένα ψηφιακό μήνυμα από ακτιβιστές που ισχυρίζονται πως ανήκουν στους Anonymous. 

Πρόκειται για την περίπτωση του Kelly Thomas, ενός φερόμενου σχιζοφρενή που κρίθηκε ύποπτος για πολλές περιπτώσεις παραβιάσεων σε ιδιωτικά οχήματα. Στις 5 Ιουλίου, ομάδα αστυνομικών κλήθηκε να ερευνήσει μια τέτοια περίπτωση.

Ο Thomas ήταν στο σημείο και όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν να εξετάσουν την τσάντα του εκείνος αρνήθηκε. Ο 37χρονος αντιστάθηκε για αρκετά λεπτά με αποτέλεσμα να δεχτεί σοβαρά χτυπήματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.
Πέντε ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του προκαλώντας έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινότητας, εκπρόσωποι της οποίας πραγματοποιούν έκτοτε έντονες διαμαρτυρίες.

Φερόμενα μέλη των Anonymous απειλούν τώρα με επίθεση («Operation Fullerton») στο αστυνομικό τμήμα του Fullerton, απαιτώντας τη δίωξη των εμπλεκόμενων αστυνομικών, την παραίτηση του αρχηγού της τοπικής αστυνομίας και την αποζημίωση της οικογένειας του Thomas με ποσό ύψους 5 εκατ. δολαρίων.

Αν αυτά τα αιτήματα δεν ικανοποιηθούν, οι ακτιβιστές υποστηρίζουν πως θα επιτεθούν στον διαδικτυακό τόπο της αστυνομίας του Fullerton καταστρέφοντας παράλληλα όλα τα κανάλια επικοινωνίας της υπηρεσίας.

Δείτε το βίντεο-απειλή:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC