Τα tablets αχώριστος σύντροφος ακόμα και… στην τουαλέτα.

Τα tablets αχώριστος σύντροφος ακόμα και… στην τουαλέτα.

Πολλοί είναι οι χρήστες που δεν μπορούν να αποχωριστούν το tablet τους ακόμα και όταν πάνε στο μπάνιο.

Είναι πλέον … γνωστό οτι τα tablets έχουν αρχίσει και κατακτούν την αγορά εξαιτίας της φορητότητάς τους.

Έτσι λοιπόν μία έρευνα από την εταιρία Staples Advantage τα tablets είναι τόσο δημοφιλή επειδή μπορούν και προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν για τη δουλειά τους όπου και αν βρίσκονται στο σπίτι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 35% των κατόχων tablets δεν αποχωρίζονται τη συσκευή τους ούτε στην τουαλέτα και φυσικά πλέον δεν χρειάζονται περιοδικά κι εφημερίδες, ενώ το 78% των ερωτηθέντων τα χρησιμοποιεί και στο κρεβάτι.

Τέλος το 40% των ανθρώπων που πήραν μέρος στην έρευνα, υποστηρίζει ότι αγόρασαν  tablet επειδή τους παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με συναδέλφους και πελάτες ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκονται.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC