Το single-player gaming αργοπεθαίνει

Το single-player gaming αργοπεθαίνει

 

single-player gaming δεν θα υπάρχει σε τρία χρόνια. «Αυτή τη στιγμή, κάθεστε στο σαλόνι σας και παίζετε μόνοι σας ένα παιχνίδι. Το ονομάζουμε sp mission ή single-player campaign.  Σε έναν κόσμο με Facebook, εγώ απλά δεν πιστεύω ότι αυτό πρόκειται να διαρκέσει», εξήγησε ο βετεράνος δημιουργός και σύμβουλος βιντεοπαιχνιδιών, ο οποίος έχει δουλέψει με τη Sony σε παιχνίδια όπως τα Crash Bandicoot, Jak and Daxter, Spyro και Ratchet & Clank. 

Στη συνέχεια, έγινε λόγος για το μοναδικό τρόπο που το Demon Souls επιτρέπει σε άλλους παίκτες να συμμετάσχουν στο παιχνίδι μας, που -σύμφωνα με τον Cerny- αποτελεί τα πρώτα βήματα σε αυτή τη νέα κατεύθυνση: «Το αστείο πράγμα εδώ, είναι ότι δεν ξέρουμε ούτε πώς να το αποκαλέσουμε. Είναι single-player ή multiplayer; Δεν έχουμε βρει ακόμη τις λέξεις. Πιστεύω, πάντως, ότι αυτό θα είναι το πρότυπο, το 2014».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC