Όλος ο κόσμος της Samsung σε ένα event

Όλος ο κόσμος της Samsung σε ένα event

 

Electronics Hellas από τις 23-31 Ιουλίου στις παραλίες της Βάρκιζας και του Σχοινιά. 

Η εταιρεία βρέθηκε κοντά στους επισκέπτες των παραλιών μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα τελευταία προϊόντα και τις τεχνολογίες της εταιρείας συμμετέχοντας παράλληλα και σε διαγωνισμούς.

Περισσότεροι από 10.000 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες των δύο δημοφιλών καλοκαιρινών προορισμών της Αττικής είχαν την ευκαιρία να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια και να παρακολουθήσουν βίντεο στο Youtube μέσα από τη Smart TV, να δοκιμάσουν τις απεριόριστες δυνατότητες των Galaxy Tab 10.1 και Galaxy S II.

Οι φορητοί υπολογιστές της εταιρείας, Samsung QX510 και RF511 ήταν επίσης εκεί για ελεύθερη δοκιμή. Το ίδιο και η νέα αδιάβροχη βιντεοκάμερα W200 την οποία χρησιμοποίησαν μάλιστα και μέσα στο νερό. Τις φωτογραφίες τους ανέβασαν ύστερα στο facebook μέσω της ίδιας της SH100.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC