Έκθεση ζωγραφικής από έργα φτιαγμένα στο iPad!

Έκθεση ζωγραφικής από έργα φτιαγμένα στο iPad!

Ο 74χρονος καλλιτέχνης, Ντέιβιντ Χόκνεϊ, μια από τις μεγάλες διεθνείς μορφές της Pop Art, ετοιμάζει έκθεση ζωγραφικής με έργα που … έχει φτιάξει στο iPad.

Tον Ιανουάριο o Bρετανός καλλιτέχνης Ντέιβιντ Χόκνεϊ θα παρουσιάσει στο Λονδίνο μια έκθεση έργων ζωγραφικής, ταινιών και σχεδίων που δημιούργησε με τη βοήθεια του iPad.

Το θέμα των συνολικά 151 έργων που θα εκτεθούν, αφορά κυρίως τα τοπία και τις εποχές της πατρίδας του καλλιτέχνη.

Όλα τα σχέδια ο καλλιτέχνης τα δημιούργησε στο iPad με το δάχτυλο και με ένα ειδικό στυλό και σίγουρα είναι μοναδικά… και όπως λέει και ο ίδιος, έχουν τη δική τους ποιότητα αφού όταν εκτυπωθούν, μοιάζουν λίγο με πίνακες ζωγραφικής πάνω σε χαρτί.

Η έκθεση ονομάζεται «Ντέιβιντ Χόκνεϊ: Μια Μεγαλύτερη Εικόνα» και θα παρουσιαστεί στη Βασιλική Ακαδημία των Τεχνών (Royal Academy of Arts) από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 9 Απριλίου του 2012.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC