Έρχονται πτώσεις στις τιμές των Tablets;

Έρχονται πτώσεις στις τιμές των Tablets;

Πολλές εταιρίες Tablets σκέφτονται να ρίξουν την τιμή των Tablets τους για να αποκτήσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών….

Πριν λίγες … μέρες η HP ανακοίνωσε οτι θα παρατήσει το λειτουργικό webOS κι έριξε την τιμή του tablet της (TouchPad) στα 99 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο με αυτή της την κίνηση η ζήτηση του όχι και τόσο δημοφιλούς tablet, αυξήθηκε και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα ξεπούλησε.

Το Amazon βλέποντας οτι το κοινό ενδιαφέρθηκε αμέσως για κάποιο tablet εκτός του iPad, απλά επειδή είχε καλή τιμή, ανακοίνωσε οτι μέσα στον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο Tablet, το οποίο θα είναι κατά πολύ, φθηνότερο από ότι το iPad.

Aν το νέο φτηνό Tablet του Amazon καταφέρει και πουλήσει τότε δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό και οι υπόλοιποι κατασκευαστές Tablets, με αποτέλεσμα να πέσει αρκετά η μέση τιμή τους στην αγορά.

Για να δούμε…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC