Έτοιμο το πρώτο κοσμοδρόμιο της Virgin

Έτοιμο το πρώτο κοσμοδρόμιο της Virgin

Το πρώτο στάδιο της κατασκευής του πρώτου κοσμοδρομίου για το ευρύ κοινό, από την Virgin, έχει ολοκληρωθεί κατά 90%. Το έκτασης 1800 στρεμμάτων κέντρο, κατασκευάζετε στο Las Cruses του Νέου Μεξικού και θα αποτελέσει το πλέον φιλόδοξο σχέδιο του ιδιοκτήτη της Virgin, Richard Branson….

Από τις εγκαταστάσεις που έχουν ολοκληρωθεί είναι ο διάδρομος μήκους 3.2 χιλιομέτρων, ο τερματικός σταθμός φουτουριστικού σχεδιασμού, καθώς και το θολωτό Κέντρο Επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου, το κοσμοδρόμιο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους, ενώ οι πρώτες επανδρωμένες πτήσεις αναμένονται για το 2013.

Εν τω μεταξύ η κατασκευή της δεύτερης φάσης έχει ήδη ξεκινήσει και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμη εγκαίρως για τις πρωτοπόρες πτήσεις της Virgin Galactic. Θα περιλαμβάνει την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων για την κάθετη απογείωση, δύο κέντρα επισκεπτών σε γειτονικές πόλεις και ένα ακόμα κέντρο στο ίδιο το κοσμοδρόμιο.

1 Comment

  1. Ωραία,ωραία.Και ποιό θα είναι το…ευρύ κοινό που θα χρησιμοποιή αυτό το κοσμοδρόμιο;

    Θα έχη και έλεγχο διαβατηρίων;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC