Η Google αποτίει φόρο τιμής στον Freddie Mercury

Η Google  αποτίει φόρο τιμής στον Freddie Mercury

 

Ένα από τα καλύτερα doodles της ιστορίας της δημιούργησε σήμερα η Google για να τιμήσει τον Freddie Mercury, τον τραγουδιστή … των Queen. Τα doodles είναι συνήθως σχέδια που αντικαθιστούν το logo της εταιρείας στην κεντρική σελίδα αναζήτησης και εμφανίζονται σε ημέρες επετείων ή εορτασμών σημαντικών γεγονότων και προσωπικοτήτων με έμμεση αναφορά προς αυτά.

Η σημερινή ημέρα θα αποτελούσε τον εορτασμό των 65ων γενεθλίων του τραγουδιστή των Queen ο οποίος γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1946 και απεβίωσε το Νοέμβριο του 1991. Όσοι επισκέπτονται σήμερα την κεντρική σελίδα της Google μπορούν να δουν στη θέση του logo ένα διαφορετικό σχέδιο στο οποίο αναγράφεται η ονομασία της εταιρείας και στο μέσο υπάρχει ένα κουμπί για την έναρξη ενός βίντεο.

Το βίντεο διάρκειας 100 δευτερολέπτων βασίζεται κυρίως σε video clips των Queen και εμφανίζει τον Freddie Mercury σε χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας του υπό τους ήχους του τραγουδιού Don’t Stop Me Now το οποίο είναι σύνθεση του ιδίου του Mercury.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC